Over Interlaser

InterLaser is een realisatie en dochteronderneming van InterStone.

De jarenlange ervaring in verkoop, import, export en eigen productie van graniet wordt nu versterkt met de eigen productie van lasergravures.

De techniek van de lasergravure biedt onbeperkt veel meer mogelijkheden ten opzichte van het klassieke graveerwerk zoals zandstralen, CNC-frezen, …

Foto’s, achtergronden, tekeningen en teksten kunnen rechtstreeks worden gelaserd op het bovenvlak van graniet, inox en glas. Deze speciale techniek garandeert een haarfijne weergave en een langere levensduur van het gelaserde oppervlak. Door de minieme bewerking van deze oppervlakte hebben stof, vuil en weersomstandigheden veel minder invloed op het materiaal waardoor het langer mooi blijft. Zwarte graniet leent zich het beste voor deze techniek maar ook op jasberg en enkele andere granietsoorten kunnen – afhankelijk van de gekozen afbeeldingen – prachtige resultaten gehaald worden.

Door het “foto-aspect” wordt de bestelling veel meer gepersonaliseerd. Eigen afbeeldingen, foto’s en teksten op het materiaal betekenen een extra meerwaarde voor de nabestaanden.

De investering in onze lasermachines geeft ons de mogelijkheid om stukken te bewerken van 1 meter breed x 3 meter lang en 25 cm dik.

Onze scherpe prijzen, onze jarenlange ervaring en onze knowhow stellen wij ter beschikking van onze verdelers. Zij kunnen rekenen op betrouwbare machines, service-gerichte medewerkers en punctuele opvolging van bestellingen. Wij zijn dagelijks op de baan voor u !

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of eventuele vragen.