Persoonlijk advies
Voor ieder budget
Maatwerk
25 jaar garantie op graniet

Toebehoren

Een grafzerk of urnemonument kan persoonlijker gemaakt worden door het toevoegen van extra accessoires.

Geef het monument van uw geliefde een bijpassende foto vervaardigd uit porselein of keramiek, plaats een fotoblok, of laat een lantaarn in uw monument verwerken.

Er zijn tal van mogelijkheden maar welke keuze u ook maakt, het toevoegen van toebehoren zorgt nét voor dat tikkeltje extra!

Foto’s

Foto’s vervaardigd uit porselein of kristalglas geven een mooie herdenking aan het monument van uw geliefde. De foto’s kunnen op alle soorten graniet en andere materialen bevestigd worden.

Porseleine foto’s kunnen gemaakt in standaard afmetingen en vormen zoals een rechthoek, vierkant, ruit, cirkel, ovaal, hart, …

Kristalfoto’s kunnen zowel in alle vormen zoals de porseleine gemaakt worden, maar ook in volledig gepersonaliseerde vormen. Kristalfoto’s zijn gekenmerkt door de helderheid, die de foto mooier laat uitschijnen. Of het  nu gebruikt wordt als klein toebehoren of als grote glasplaat, de kristalfoto kan in combinatie met graniet opvallend meer karakter geven aan het geheel.

Fotoblokken

Fotoblokken zijn een mooie aanvulling op een grafzerk. Ze kunnen gebruikt worden om alle soorten foto’s op te bevestigen. Fotoblokken zijn beschikbaar in verschillende soorten graniet, afmetingen en vormen.

Als er voldoende ruimte is, kan er ook een tekst of tekening worden gegraveerd. De perfecte manier om een persoonlijke boodschap dicht bij jouw geliefde te leggen.

Grafschriften

Grafschriften kunnen net zoals fotoblokken gebruikt worden om teksten of tekeningen op te graveren. Dit kan door het klassieke zandstralen, maar ook met behulp van onze lasertechniek.

Onze lasergravures kunnen niet alleen teksten en afbeeldingen (tekeningen) maar ook foto’s van personen of landschappen moeiteloos aanbrengen op zwarte graniet. Als de foto’s van goede kwaliteit zijn, zal de gravure ook het beste en mooiste uitkomen.

Maak uw keuze uit onze catalogus, of bezorg ons uw (gewenste) afbeeldingen en foto’s. Wij helpen u graag verder om een mooi grafschrift te bezorgen.

Lantaarns

Lantaarns zorgen voor een rustgevend en helder gevoel bij een herdenking. Ze kunnen bevestigd worden op de deksteen van een grafzerk, of geplaatst worden binnen de afboording van een grafzerk. Om te voorkomen dat ze makkelijk te stelen zijn, worden lantaarns stevig bevestigd.

Vazen

Vazen vervaardigd uit staal of graniet zijn de gemakkelijkste manier om planten of bloemen aan te brengen op een graf.  Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten graniet, afmetingen, vormen en patina’s.

Vazen kunnen een subtiel toebehoren zijn, maar ook een opvallend karakteristiek element van het geheel. Zo kunnen bijvoorbeeld bronzen vazen mooi gecombineerd worden met vlindertjes en bloemen.

Om te voorkomen dat ze makkelijk te stelen zouden zijn, worden vazen stevig bevestigd.

Beelden

Beelden kunnen individueel geplaatst worden op een grafzerk, of mee verwerkt worden in het geheel. Er zijn zowel grote als kleine varianten beschikbaar en ze kunnen de ideale toevoeging zijn aan een grafmonument.

Maak een afspraak en ontdek welke beelden wij u te bieden hebben. Vraag uitleg aan onze adviseurs en creëer samen met ons een uniek karakteristiek herdenkingsmonument voor uw geliefde.

Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Grafzerken
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Columbariumplaten
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Toebehoren
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Urnevelden
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Urnen en Urnlampen
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Beletteringstechnieken

Bezoek onze showtuin of maak een afspraak