Persoonlijk advies
Voor ieder budget
Maatwerk
25 jaar garantie op graniet

Urnen

Naast begravingen kan een overledene ook gecremeerd worden. Na de crematie kan het overblijvende as bewaard worden in een urne. Voor zowel thuisbewaring als bijzetting in een urneveld of columbarium zijn er verschillende soorten urnen beschikbaar.

In ons assortiment bieden we tal van urnen aan, vervaardigd uit verschillende materiaalsoorten zoals graniet, hout, kristalglas, of materialen die biologisch afbreekbaar zijn.

Bent u niet op zoek naar een urne, maar wel naar de bedekking ervan in een urneveld of columbarium-muur? Bekijk onze diverse realisaties van…

ColumbariumplatenUrneveldplaten

Biologisch afbreekbare urnen

Verenigd met de natuur

Voor onze biologisch afbreekbare urn maken we gebruik van materialen uit hernieuwbare bronnen die worden gebruikt in moderne milieutechnologieën.

Bij het productieproces worden geen chemische kleurstoffen, vervuilende lijmen of andere toevoegingen aangebracht.

De biologisch afbreekbare urn bestaat grotendeels uit houtvezels en vergaat volledig zelf in een tijdspanne van ongeveer 3 tot 5 jaar. Eens de urn gesloten is, kan deze niet terug geopend worden.

Bekijk onze bio urnen

Kristalglazen urnen

Een helder gedenkteken

Kristalglazen urnen zijn ideaal voor thuisbewaring door hun unieke en karakteristieke eigenschappen. Het kristalglas is volledig handmatig gemaakt, wat deze stuk voor stuk uniek maakt.

De urnen kunnen subtiel geplaatst worden in uw interieur, of op een plaats waar ze de aandacht krijgen die uw geliefde verdient.

Ons assortiment bestaat uit verschillende types, formaten en kleuren maar ook eigen ideeën kunnen wij moeiteloos leveren.

Bekijk onze kristalglazen urnen

Natuursteen urnen

Een natuurlijke urn

Urnen in natuursteen zijn vervaardigd uit diverse soorten graniet, marmer of hardsteen. Door hun duurzaamheid zijn deze urnen zeer geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Bekijk onze Granieten urnen

Waterurnen

Een geleidelijke afscheid

Met de waterurn heeft u de keuze om uw mooie herinneringen een tastbare plek in uw leven te geven.

De urn neemt regenwater op dat vervolgens door een smalle, cirkelvormige gleuf gedoseerd naar binnen sijpelt en zo in contact komt met de as. Door een speciaal, gepatenteerd systeem wordt de as heel geleidelijk aan met het regenwater afgevoerd en afgegeven aan de aarde, op een tijdspanne van ongeveer 10 jaar.

Zet deze prachtige urn op een plaats die een bijzondere betekenis heeft, of op een plaats die net daarom een bijzondere betekenis krijgt. Uiteraard kan u de urn ook op een begraafplaats of urnenveld plaatsen.

Bekijk onze waterurnen

Ontdek de Houten urnlampen

Laat je geliefde nog steeds schijnen

Bekijk de Urnen van hout Officiële website
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Grafzerken
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Columbariumplaten
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Toebehoren
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Urnevelden
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Urnen en Urnlampen
Steenhouwerij en Grafzerken V.V.D.B. - Categorie Beletteringstechnieken

Bezoek onze showtuin of maak een afspraak