Persoonlijk advies
Voor ieder budget
Maatwerk
25 jaar garantie op graniet

Vacature

Office Medewerker

Orderverwerking

Als Office Medewerker verwerk je gedeeltelijk bestellingen die telefonisch, per mail of op kantoor binnenkomen. De verwerking gebeurt op een intern platform (computerprogramma) waarop alle data wordt verzameld.

Onze steenhouwerij heeft een eigen productiehal waar natuursteen verwerkt wordt tot allerhande producten, met focus op grafzerken.
Om tekst en tekeningen te kunnen zandstralen in natuursteen, maken we gebruik van zandstraalfolies. Met behulp van een snijplotter worden tekst en tekeningen in de folie gesneden. Het gesneden gedeelte moet vervolgens manueel uit de folies worden gehaald, dat gedeelte wordt namelijk de gravure. De zandstraalfolies worden pas uitgesneden nadat de klant de goedkeuring geeft voor een ontwerp, die hen per mail wordt toegezonden. Jij zal mede verantwoordelijk worden voor het maken van de ontwerpjes en het voorbereiden van de folies voor productie.

Wanneer je collega’s niet aanwezig of in gesprek met klanten zijn, wordt er verwacht dat je instaat voor de telefonie en het begroeten van mogelijke klanten. Als er pakketjes worden geleverd, mag ook jij deze aftekenen en soms zelfs openen.

Als medewerker van ons kantoor word je persoonlijk begeleid door een enthousiaste collega met gelijklopende functie die het hele proces van bestelling tot productie volgt van A-Z.

 

Kom jij ons team versterken?

     

    Bezoek vrijblijvend onze showroom en showtuin